obr_SACC_Top_copy

Slovenská asociácia campingu a caravaningu

Slovenská asociácia campingu a caravaningu

Vitajte, hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Info o kempingoch na Slovensku
(1 prezerajúci) (1) hosť
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Info o kempingoch na Slovensku

Info o kempingoch na Slovensku 16.07.2010 22:22 #157

• djvideo
  • ( Hosť )
Zdravím karavanistov, ale hlavne tých ktorí sa rozhodli tráviť dovolenku na Slovensku, aby pomohli trochu zmapovať slovenské kempingy a uroveň ich služieb. Stačí napísať dojmy z kempingov, alebo Ste na svojich dovolenkových cestách natrafili na zaujimavy kemp, pripadne Ste zbytočne merali cestu do už zrušeného kempingu a pod. Taktiež máme možnosť hodnotiť naše združene kempingy v asociácii priamo na stránke Adresár kempingov.
Ďakujeme, príjemné zážitky v našich kempoch a šťastné návraty praje za SACC Jano D
kempingy1_www_2010__00001-20100716.jpg
Prílohy:
Posledná úprava: 16.07.2010 22:49 Napísal .

Re:Info o kempingoch na Slovensku 10.08.2010 16:10 #160

• Stano
  • ( Hosť )
Kemp pri kúpalisku v Kremnici - dávam 100 %

Čisto, nové sprchy, nové WC, zariadená kuchynka, málo ľudí, blízke kúpalisko(pre ubytovaných zadarmo), upratovanie min. 4 krát denne, veľmi lacno.

Výborné

www.kupaliskokremnica.sk

Re:Info o kempingoch na Slovensku 23.08.2010 11:16 #172

• Jozef
  • ( Hosť )
Dobrý deň, tento víkend som z rodinou navštívil kemping Vrbov a pri platení som si chcel uplatniť zľavu 5% na kartu CCI (uvádzate ju na vašej stránke v záložke kempingy).
Slečna na recepcii o tejto zľave nič nevedela, tak niekde je asi chyba ak je to na vašej stránke tak je potrebné túto informáciu opraviť.

Re:Info o kempingoch na Slovensku 02.09.2010 14:24 #175

• sokol
  • ( Užívateľ )
  • Neprítomný
  • Fresh Boarder
Nazdar Jozef,prepáč,že tak neskoro reagujem,proste som sa ešte túlal.V autocampe Vrbov prišlo k nedorozumeniu.Dá sa to vyvetliť len tak,že niekto nekompetentný zastupoval na recepcii.Bol som tam,ako komisár26.7.2010 a v zápise mám 10%.Ešte som ích upozornil,aby si to poopravili na 5% cez sezonu a 10% mimo sezony.
Prajem pekný den a veľa len pekných zážitkov v Slovenských campoch Ti praje Vlado.
  • Strana:
  • 1
Doba nahratia stránky: 0.66 sekúnd

Joomla 1.5 Templates by Joomlashack