Zhodnotenie 24. Dahlie Rallye, Podlesice, PL

24.Dahlie Rallye sa uskutočnila od 2. do 5. septembra 2021 v kempingu Gosciniec Jurajski v turistickej obci Podlesice. Organizátorom tejto rallye bol PZM, v ťažkom období poznačenom opatreniami proti vírusu COVID tím viedli viceprezident DR Darius Jajko, komandor zrazu Marcin Turko a Piotr Pelka. 24.DR bola zahájená hymnou usporadujúcej krajiny a symbolickou minútou ticha si účastníci uctili pamiatku zosnulého zakladateľa a čestného prezidenta pána Zdeňka Vaňuru.


Pre účastníkov DR organizátori pripravili bohatý program. Pri príjazde každá posádka dostala tašku plnú informácií o regióne v ktorom sa 24.DR koná, tipy na výlety do okolia a darčeky. Ponuka bola bohatá. Pripravili spoločnú turistickú vychádzku so sprievodcom do blízkej jaskyne Glebokej a na skalné výbežky Góry Zborow, autobusový výlet na okolité hrady Bobolice a Ogrodzienec. Pekné počasie prialo aj individuálnym výletom do okolia na bicykloch či autami.
Kladne oceňujem aj program v kempingu. Vystúpenie miestnej folklórnej skupiny pri slávnostnom otvorení 24.DR zaujalo spevom, tancom a peknými krojmi. V spoločenskom stane sa po tri večery mohli účastníci stretnúť pri hudbe a tanci. Prvý večer po úvodnom ceremoniáli bol obohatený aj pohostením. V sobotu sme mohli ochutnať krajovú špecialitu – polievku žurek. Organizátori zabezpečili predaj karavanových potrieb, mohli sme v kempe nakúpiť aj na trhu s miestnymi výrobkami, ponukou kozmetiky, či si zmerať sily v súťažiach, odmenu dostali všetky prítomné deti. Príjemným prekvapením boli ranné buločky priamo z pekárne pre všetky zúčastnené posádky - žeby se paňstvo komfortne cítilo! Každé ráno zaznela znelka zložená z obľúbených skladieb Slovenska, Česka, Maďarska a Poľska.
Môžem vyjadriť spokojnosť s pripravenosťou kempingu na toto podujatie. Bol dostatok elektrických prípojok, bez výpadku elektriky, bol zabezpečený prístup k vode, sociálne zariadenia boli vyhovujúce, zodpovedajú súčasným štandardom a čisté.
Som presvedčený, že každý kto na 24. DR prišiel, dnes odchádza obohatený o nové zážitky, nové priateľstvá. Nezostáva mi nič iné, len vysloviť organizátorom veľké ĎAKUJEM!

Počítadlo

Slovakia 74.6% Slovakia
United States of America 9.5% United States of America
Czechia 6.0% Czechia
France 2.1% France

Total:

32

Countries
922732
Today: 2
This Week: 185
This Month: 784

Agenda podujatí

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

2%

2 percenta